Probo wint Gouden Giraffe voor beste beursevent

Schokker Producties en printproducent Probo hebben gezamenlijk een Gouden Giraffe Event Award in de wacht gesleept voor het beursproject Printing Wonderland. Op de Sign en Print Expo in 2022 creëerden zij een printexperience van 400 m2 om beursbezoekers mee te nemen in de mogelijkheden van print.

Andere organisaties die in de prijzen vielen waren onder meer NS, Philips en Unicef. De Gouden Giraffe Event Awards zijn toonaangevende prijzen in de eventbranche. Honderden opdrachtgevers, organisatoren en eventprofessionals zagen hoe de award in de categorie beurzen naar Schokker en Probo ging. Kor Schokker: “Super gaaf om deze prijs te krijgen voor de enorme prestatie die we met elkaar hebben geleverd. Voor mij heeft de Inhaker hiermee z’n waarde voor de stand- en eventbranche absoluut bewezen.”

Gouden Giraffe 1

De jury roemde het vernieuwende karakter van Printing Wonderland en vonden dat de makers de beursstand van de toekomst hebben laten zien. “Printing Wonderland had een ijzersterke customer journey en mag als inspiratie dienen voor de beurs- en evenementenbranche. Het was jong, vlot, gedurfd en super origineel.”

Marketingmanager Femke Dijkstra van Probo: “Deze prijs is een bekroning van onze ode aan de printprofessional. Met Printing Wonderland wilden we de sign- en printindustrie een inspirerende print-impuls geven en dat is gelukt. Complimenten voor Kor Schokker en zijn team, zij hebben de creatieve ideeën van het team van Probo op onvergetelijke wijze tot leven gebracht.”

Voor Probo is Printing Wonderland nog niet klaar. Eind dit jaar organiseert het productiehuis voor printprofessionals een speciale wintereditie van het event. Naast heel veel printinspiratie kan de printprofessional hier terecht voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van circulariteit, ondernemerschap en natuurlijk een memorabel feest.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK