ISI: ‘Ga jij met ons mee op safari?’

Op 23 mei lanceert ISI publishing innovators de Kiliman printcloud. Dé oplossing voor het veilig opslaan, beheren en delen van je (productie)bestanden. (partnerbijdrage)

Kiliman Logo

Kiliman (van Kilimanjaro) staat synoniem voor het veilig naar de cloud verplaatsen van de berg aan data waar grafimediabedrijven mee werken.

Geheel in lijn met het thema vieren ze de lancering van Kiliman in Safaripark Beekse Bergen

ISI: “Na de succesvolle voorlancering tijdens de afgelopen Sign&Print Expo 2023 is het tijd om Kiliman groots aan de markt te presenteren. Werk je bij een grafimedia bedrijf en wil je weten hoe Kiliman jou kan helpen je productiebestanden veilig en gestructureerd op te slaan? Meld je dan meteen aan voor onze Launchparty op 23 mei!

Programma

  • 14:00 uur Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
  • 14:30 uur Officiele lancering Kiliman printcloud 
  • 15:30 uur Op safari onder leiding van een gids
  • 17:00 uur BBQ en borrel
  • 19:30 uur einde programma

Binnenkort meer over Kiliman bij Printmedianieuws

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK