PRINTmatters en KVGO brengen jonge managers in gesprek met Alexander Klöpping   

Tijdens de PRINTmatters Vakdag op donderdag 12 oktober biedt KVGO deelnemers van het KVGO Young Management programma, introducees en andere geïnteresseerde jonge managers de unieke kans in gesprek te gaan met bekende internetondernemer Alexander Klöpping.

Alexander 2

Na zijn keynote op de Vakdag zal hij met de jonge managers van gedachten wisselen over nieuwe technologische ontwikkelingen en wat die voor hun bedrijven kunnen betekenen.  

Alexander Klöpping is internetondernemer, blogger, columnist, journalist en spreker op het gebied van internet en gadgets. Samen met Marten Blankesteijn richtte hij het nieuws- en journalistiekplatform Blendle op. Ook schoof hij als internetdeskundige regelmatig aan bij De Wereld Draait Door. Klöpping volgt de ontwikkelingen op het gebied van nieuwe media op de voet en kan dus veel vertellen over de interessante apps, startups en de invloed van robotisering, metaverse en AI op de toekomst.  

Deze speciale sessie is ook toegankelijk voor jonge managers die (nog) niet deelnemen aan het Young Management programma van KVGO. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.   

Naast Alexander Klöpping zullen ook Berthold Gunster (de initiatiefnemer van Omdenken) en komisch duo Urgert & Van Deudekom een keynote geven tijdens de gratis toegankelijke PRINTmatters Vakdag. Op de beursvloer ontdekken bezoekers de nieuwste innovaties op grafisch gebied. Daarnaast zijn er inspiratiesessies bij te wonen van o.a. Studio de Ronners, René de Heij, China-kenner Ed Sander en Ruud van Den Berg van UPM. Vanwege de grote belangstelling zijn voor diverse sessies extra plaatsen beschikbaar gemaakt.  

Het netwerkevenement voor de grafimedia-industrie met als thema ‘The Power of Print’ vindt donderdag 12 oktober plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.  

Gratis toegangskaarten en plekken voor de verschillende sessies zijn te reserveren via printmattersvakdag.nl

Bron: Persbericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK