PrintMatters opent inschrijvingen voor Vakdag 2023

Met de slogan ‘The Power Of Print’ zetten de collega’s van PrintMatters de komende Vakdag op 12 oktobers alvast op de agenda.

Print Matters 2023

Vanaf de website: “Ben jij erbij op 12 oktober? De PRINTmatters Vakdag is gratis toegankelijk voor iedereen die werkzaam is in de grafimediabranche. Het complete programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Dan kun je je ook registreren voor de keynotes en parallelsessies van je keuze. Meld je nu vast aan, dan ontvang jij als eerste het complete programma en de mogelijkheid je in te schrijven voor de sessies.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK