‘Print Local!’ campagne van ontwerp studio Team Thursday

Ten tijde van de corona-pandemie werden burger massaal opgeroepen om vooral lokaal te kopen, om de bedrijven uit de regio extra te ondersteunen. Team Thursday wil met de campagne ‘Print Local!’ een bijdrage leveren aan het behoud van met name de kleinere lokale drukkerijen.

Oproep Print Local

Team Thursday uit Rotterdam is een grafisch ontwerpbureau opgericht door Loes van Esch en Simone Trum. Ze richten zich op het ontwerpen van visuele identiteiten, boeken en ruimtelijke objecten. Dit doen ze met een speciale interesse voor typografie, een nieuwsgierigheid naar materialen en de mogelijke performativiteit van een object.

Het KVGO ondersteunt de campagne van harte

De website van het bedrijf laat talloze creatieve uitingen in print zien, en zeker niet alleen op papier. De campagne ondersteunen kan door middel van het downloaden en verspreiden van de poster (PDF).

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK