Print.com viert na vijf jaar miljoenste bestelling ‘Frequent Flyers’ programma

Wie had dit durven dromen toen we 5 jaar geleden in de lucht gingen? Vorige week tikten we een bijzondere mijlpaal (of misschien beter: een bijzondere airmile) aan. (partnerbijdrage)

Print Com Miljoen
Logo Print Com

Thanks a ‘dot’ aan iedereen die met ons meereist. Voor jullie vertrouwen, jullie eindeloze creativeit, en voor alle fun. Want weet je, alleen samen stijgen we naar grote hoogte.

Vorige week verstuurden we de miljoenste bestelling naar één van onze Frequent Flyers.

De miljoenste bestelling? Die kwam van Ovii uit Laren. We gingen bij ze langs met taart en champagne. En een dik verdiende verrassing. Congrats dames! Jullie krijgen van ons één dag een prachtig billboard op een toplocatie ergens in Nederland.

En wij? Wij gaan op naar 10 miljoen. 100 miljoen. 1 miljard. Zeker weten.

Bron: LinkedIn post

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Laat een reactie achter

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK