Open Eshuis: Meer dan 130 jaar vakmanschap opende de deuren

Op zaterdag 9 september opende Eshuis met trots de deuren voor het publiek tijdens een bruisende open dag. Sinds 1891 laat Eshuis merken en producten van hun beste kant zien. Maar liefst 750 enthousiaste bezoekers namen een kijkje hoe dit achter de schermen gaat bij Eshuis.

De bezoekers kregen een uitgebreide rondleiding door de productiehallen, waarbij van dichtbij kon worden bekeken hoe de meest bekende verpakkingen worden gemaakt. Dit alles werd begeleid door de werknemers, die de bezoekers informeerden over de nieuwste innovaties en ontwikkelingen.

3b7a2134 1

De open dag bood vermaak voor jong en oud, met hoogtepunten zoals een opblaasbaar springkussen, live muziek die de sfeer versterkte, en overheerlijke stroopwafels. Ook toonde Eshuis de bezoekers hun nieuwste trots: de HP V12. Deze digitale drukpers vertegenwoordigt een grote sprong voorwaarts in de wereld van digitale druktechnologie. De V12 drukt met maar liefst 120 meter per minuut. Eshuis heeft hierbij de eer om deze drukpers als enige in de Benelux te mogen hebben.

Eshuis kijkt met grote dankbaarheid terug op de belangstelling die ze hebben mogen ontvangen. En ze geven aan te blijven groeien. In 2021 is er een nieuwe productiehal van maar liefst 1.700 vierkante meter geopend, die nu bijna volledig gebruikt wordt. Dat doen ze met een eveneens groeiend team bestaande uit meer dan 165 collega’s.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK