Print.com met ‘print belevingsdagen’ in Oss

In de komende maanden staan de deuren open bij Print.com’s printpartner is Oss. Het bedrij met een omvang van meer dan 100 medewerkers staan vanaf 29 juli tot en met 30 november zes keer klaar om klanten de nieuwste productietechnieken te tonen (partnerbijdrage).

Print Com Oss Belevingsdagen
Logo Print Com

Op zes ochtenden start het programma om 10:30 en wordt na een lunch om ca. 13:00 uur afgesloten. Het programma omvat onder andere een uitleg en toelichting rondom moderne printprocessen en vervolgens een rondleiding door het bedrijf. Je kunt je inschrijven op de webapplicatie van print.com. Nu al nieuwsgierig, dan kan je op dezelfde pagina alvast een digitale rondleiding ervaren.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK