Nederlof Repro na faillissement ‘verder’ met Okay Color Graphics

Een al decennia bestaand bedrijf uit de regio Haarlem/Heemstede, ooit opgericht door Wim Nederlof, is na het faillissement door Okay Color Graphics uit Alphen aan den Rijn ‘overgenomen’. Nederlof Repro gaat verder onder de naam Nederlof Print Solutions.

Okay Color
Gijs Piera, Brigitte van Brug en Joeri van den Berg, directie Okay Color en Nederlof Print Solutions.

De naam Nederlof Repro verwijst nog naar de tijd dat Nederlof in de regio Haarlem een traditioneel prepress bedrijf was. Het faillissement van 7 juni was bij de redactie niet bekend en heeft kennelijk ook geen grote media aandacht gekregen.

Nederlof Repro converteerde in de afgelopen decennia naar een grafische totaaloplosser, inclusief druk en print en ook online media.

Joeri van den Berg en Gijs Piera van Okay Color Graphics ‘redden’ het bedrijf met een doorstart en een beperkte naamswijziging. Brigitte van Brug, Manager Finance, HR en Business Operations bij Okay Color gaat het bedrijf leiden.

Of er mensen worden overgenomen, werd in het persbericht niet gemeld. Ook is niet bekend of de lokatie in de Cruquius blijft bestaan.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK