PostNL neemt JP Haarlem Delivery over

PostNL neemt JP Haarlem Delivery over, een full service dienstverlener op het gebied van bezorging en montage van meubels. Als logistiek e-commerce bedrijf biedt PostNL steeds meer diensten die verder gaan dan bezorging alleen, zoals: het aansluiten, installeren en inbouwen van huishoudelijke apparatuur en consumenten elektronica. Door de overname van JP Haarlem Delivery biedt PostNL nu ook hoogwaardige dienstverlening in het bezorgen en monteren van meubels bij consumenten thuis.

JP Haarlem Delivery blijft als een ‘standalone’ bedrijf opereren onder de vlag van PostNL. Daarbij behoudt JP Haarlem Delivery zijn eigen netwerk, huidige management en personeel met de specifieke kennis en ervaring in de branche.

Paul Hoefsloot, oprichter en aanblijvend directeur: “Met de overname door PostNL, koppelen we als JP Haarlem Delivery onze specifieke dienstverlening aan de sterke positie van PostNL op het gebied van e-commerce logistiek. Dit legt een stevig fundament om onze dienstverlening aan klanten verder te verbeteren en de keuzemogelijkheden voor de consument te verruimen.”

Gerrit Mastenbroek, Directeur Pakketten & Logistiek: “Bedrijven en Consumenten zijn steeds vaker op zoek naar een complete oplossing. Dit gaat verder dan het bezorgen van pakketten alleen. PostNL heeft de ambitie om de dienstverlening aan consumenten ‘over de drempel’ verder uit te breiden. JP Haarlem Delivery biedt hoogwaardige bezorg- en montagediensten voor meubels bij consumenten thuis. Met deze overname voegen we specialistische kennis en ervaring toe aan ons netwerk en leveren we een complete service in de ‘Home&Garden‘ markt.”

 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK