Personeelsbestand Xerox gaat met 15% krimpen

Xerox publiceerde deze week haar aankondiging het personeelsbestand met maar liefst 3.000 werknemers te zullen laten krimpen. Printmedianieuws analyseerde de cijfers van het bedrijf over de afgelopen jaren en de sumiere uitspraken van CEO Steven Bandrowczak.

Baltoro
Blijft Xerox een belangrijke speler in het high-end segment?

Wat de reorganisatie precies gaat inhouden in het high-end segment werd niet uit de doeken gedaan. Met zeer globale uitspraken straalde Bandrowczak niet bepaald uit in zelfvertrouwen en toekomstgerichtheid van het bedrijf. Anderzijds is het snijden in het personele bestand na jaren van omzet- en koersdaling onvermijdelijk. Blijft Xerox een belangrijke speler in het high-end printersegment? Oordeel zelf.

Lees de inhoudelijke analyse (voor abonnees) bij printmedianieuws

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK