Per Ongelukt is Kinderboekenweekgeschenk

Kinderboekenweekgeschenk-206x300Raar, maar waar! is het motto van de Kinderboekenweek 2015, die draait om natuur, wetenschap en techniek. In veel kinderboeken komt dit thema aan bod, met proefjes, onderzoeken en leuke activiteiten. Dit jaar is gekozen voor het boek Per Ongelukt van Simon van der Geest. Het verhaal gaat over Ro die samen met zijn vrienden Archie en Lela een fantastische uitvinding bedenken.
‘Het Geheime Hoofdstuk’ is het verhaal dat vooraf gaat aan het Kinderboekenweekgeschenk, wat alleen als SwipeStory te lezen is. Download de gratis app en Swipe door het verhaal terwijl je het museum uit het boek van binnen en buiten ontdekt! Een SwipeStory is een (voor)leesverhaal voor de iPad met een spannende soundtrack en bewegende illustraties en filmische effecten.

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK