PEFC Jaarbijeenkomst over EUDR en bomen

Op dinsdagmiddag 10 oktober zal de PEFC Jaarbijeenkomst plaatsvinden op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. De gastheer van de middag is Maarten Willemen, voorzitter van PEFC Nederland. Je kunt je nog aanmelden hiervoor.

Unnamed 1

“Bij PEFC hebben we ons altijd ingezet voor duurzaam beheer en bescherming van bossen. We erkennen echter ook dat bomen niet alleen in bossen groeien, daarom is certificering van bomen buiten het bos nu ook mogelijk. Tegelijkertijd rolt de EU nieuwe regelgeving uit over de houtsector. De jaarbijeenkomst van PEFC heeft dan ook twee thema’s: EUDR en bomen buiten het bos.”

Tijdens deze bijeenkomst zullen de Bomen Buiten het Bos centraal staan. Nederland herbergt een indrukwekkend aantal van ongeveer 340 miljoen bomen, waarvan maar liefst 180 miljoen zich buiten de bosgebieden bevinden, verspreid over steden, dorpen, langs akkers en weilanden, in singels en bij erfgrenzen.

De jaarlijkse bijeenkomst van PEFC Nederland is op dinsdagmiddag 10 oktober van14.00– 17.00 uur (registratie vanaf 13.30), met na afloop een netwerkborrel. De locatie is centraal in het land op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg. Aanmelden kan via e-mail, info@pefc.nl, of telefonisch 030 693 0040.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK