Papierprijzen drukken met automatische inpakstraat

De afgelopen maanden is de vraag naar papier gegroeid en zijn de papierprijzen gestegen. Met de komst van een automatische inpakstraat weet Drukwerknodig de prijzen te drukken en de kwaliteit te verhogen.

Drukwerknodig Inpakstraat@03x

Met de aanschaf van een automatische inpakstraat versnelt de online drukkerij het productieproces naar eigen zeggen met 25 procent. De inpakstraat geeft de organisatie capaciteit om nog betere kwaliteits-
controles uit te voeren. Daarnaast zorgt de komst van de machine ervoor dat het verbruik van verpakkingsmateriaal wordt gehalveerd en dat er minder transport nodig is door efficiëntere verpakkingen. De optimalisatie van het productie-
proces maakt onderdeel uit van het verduurzamingsproject van de online drukkerij. Zo zijn er het afgelopen jaar zonnepanelen op het dak van de productiehal geïnstalleerd en zijn er duurzame materiaalsoorten opgenomen in het assortiment, zoals gerecycled papier.

Drukwerknodig is gestart met het inpakken van orders voor zakelijke klanten en partners die gebruik maken van white label verzending. Bestellingen worden na de kwaliteitscontrole naar de machine verplaatst die ervoor zorgt dat deze razendsnel ingepakt worden. De machine zal 500 orders per uur gaan verwerken, waardoor Drukwerknodig nog sneller kan leveren en de stijgende prijzen kan temmen.

Drukwerknodig (voorheen Russell Print) is onderdeel van Chris Russell BV, een full service reclamebureau met een eigen productiecentrum.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK