Papier is het nieuwe chic!

Communiceren op papier, dat is het nieuwe chic! Ontdek meer over de impact van papier in de nieuwe campagne van Opmeer Drukkerij uit Den Haag.

Papierischic

Begin 2022 heeft Opmeer haar website in nieuwe stijl gelanceerd. Weer fris in beeld, met de focus op de bekende specialisaties: Drukwerk, Ontwerpwerk en Bindwerk.
Iwan In den Bosch, adjunct-directeur bij Opmeer: “In deze huidige en roerige tijd willen wij benadrukken welke belangrijke rol er voor drukwerk als communicatiemiddel is weggelegd. Wij maken ons sterk voor dit prachtige circulaire product. Dankzij de tastbare aandacht, uniek-heid en betrouwbaarheid staat papier, bedrukt en onbedrukt, voor exclusief, waardevol en impactvol.”

Opmerkelijk

Met de persoonlijke campagne: ‘Papier is het nieuwe chic’, zet Opmeer de kracht van communiceren op papier centraal.

“Dat doen we in samenwerking met: Eschermuseum ‘Escher in Het Paleis’, oOdesign en stylist en ontwerper Theo-Bert Pot. In de campagne showen onze eigen Opmeer-professionals.”

Deze professionals zijn te zien op de beide foto’s.

Ontdek hier meer over de campagne!

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK