Pantone Tiffany Blue: Gek van Kleur

tiffany-blue-box21Kleur is een krachtig wapen voor merken. Het vinden van een kleur die bij een merk past en zich onderscheidt van de concurrentie is volgens Pantone een echte wetenschap. Een wetenschap die ze graag, tegen betaling, voor je inzetten met het Pantone Color Institute. Als voorbeeld geeft het bedrijf, in zijn laatste nieuwsbrief, Tiffany Blue. De video’s van alle betrokkenen leren je in ieder geval hoe je kleurmarketing in kunt zetten om meerwaarde aan drukwerk te geven. Of het inktrecept voor Tiffany Blue een van de best bewaarde geheimen is en of Tiffany Blue de moeilijkst na te maken Pantone kleur is klinkt een beetje gek, maar ja ze zijn dan ook ‘gek van kleur’ bij Pantone.


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK