Opnieuw ontslagen bij Xerox

XeroxEr komt een nieuwe ontslagronde bij Xerox. Het gaat om een nog onbekend aantal mensen bij de Xerox-fabriek in Webster (Canada) en op verschillende locaties in de VS. In totaal werken in de Rochester/Webster vestigingen 3.100 mensen. Het zou vooral gaan om de functies: IT software engineers, system engineers, program managers en finance managers. Volgens kenners is de oorzaak: de gestagneerde omzet. Hierdoor zou de enige mogelijkheid om de productiviteit te verhogen, het inkrimpen van het personeelsbestand zijn. Naar eigen zeggen passen de nieuwe ontslagen bij de continue herstructurering van de activiteiten.

Bron: WHEC.com

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK