Opbouw HP Indigo 100K van start bij Daddy Kate

In oktober van het afgelopen jaar kondigde het Belgische bedrijf Daddy Kate aan te investeren in de nieuwe HP Indigo 100k. Deze week is met de opbouw begonnen.

Daddy Kate Hp Indigo 100k
Foto’s: LinkedIn pagina Daddy Kate

Het bedrijf zal na de in bedrijfstelling van de HP Indigo 100K over twee HP Indigo machines beschikken. Al eerder werd de HP Indigo 12000 in gebruik genomen. Dat model dateert uit 2019 volgens een bericht op de LinkedIn pagina van het bedrijf.

De investering in de nieuwe digitale pers is ingegeven door een forse groei in de vraag naar digitaal, die niet meer alleen te realiseren was op de eerste machine.

In de komende week zal de installatie zijn afgerond, snel daarna zal de machine in productie worden genomen.

Bron: Daddy Kate op LinkedIn

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK