Online marktplaats van creatieve professionals

blurb-spread-shark Uitgeefplatform, Blurb introduceert Dream Team, een online marktplaats van creatieve professionals in tekst schrijven, illustreren, boek design en ghostwriting. Iedereen die een boek maakt, kan een beroep doen op deze professionals voor advies en hulp bij het ontwikkelen en uitgeven van een boek of tijdschrift.

Dream Team is onderdeel van Blurb en per direct beschikbaar. In contact komen met de experts is gratis. Het team bestaat uit vijftig experts van over de hele wereld die meestal over verschillende expertises beschikken. De experts zijn zorgvuldig geselecteerd. Van elke expert is een korte biografie en foto beschikbaar.

Geïnteresseerden geven een korte beschrijving van het project en vragen via Blurb om hulp of advies. Blurb stuurt deze verzoeken automatisch door naar de leden van Dream Team. Vanaf dat moment verloopt alle communicatie direct tussen de expert en de auteur of het bedrijf. De partijen stemmen vervolgens onderling de voorwaarden of tarieven met elkaar af. Op dit moment zijn er experts beschikbaar voor ondersteuning in het Engels, Frans en Nederlands.

Experts die graag onderdeel willen worden van Dream Team kunnen hun verzoek indienen op de website van Blurb. Naast uitbreiding binnen bestaande categorieën zal Blurb ook gefaseerd nieuwe categorieën toevoegen. Gittins: “Onze eerste groep van Dream Team richt zich op de creatie van publicatie. Dit gaan we in de loop van de tijd uitbreiden met experts gericht op de zakelijk kant van het uitgeven zoals business managers, publicisten, social media- en marketingprofessionals. Deze experts helpen met het ontdekken en het vergroten van je publiek en de verkoop van je boek of magazine”, zegt Gittins.

 

Kijk voor meer informatie over Dream Team op www.blurb.com .

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK