Blurb maakt boeken geschikt voor Kindle

blurbBlurb, het onafhankelijke online uitgeefplatform, kondigt aan zijn boeken beschikbaar te maken voor het Kindle platform van Amazon. Daarnaast maakt de uitgever bekend een samenwerking aan te gaan met de Ingram Content Group voor wereldwijde distributie van boeken. In combinatie met de nieuwe lijn scherp geprijsde boeken kunnen auteurs hun boeken wereldwijd verkopen tegen een goede marge.

Dankzij Blurb’s gratis ontwerptools en distributiediensten om zowel boeken als magazines digitaal en geprint te publiceren en te verkopen via de Blurb Bookstore, Amazon, de iBookstore of via de uitgebreide verkoopkanalen van Ingram kan iedereen zijn eigen boek uitgeven. Blurb-auteurs hebben vanaf nu de vrijheid hun werk via verschillende platformen en formats te delen en verkopen.

De Ingram Content Group is de grootste distributeur van fysieke en digitale content wereldwijd. Dankzij een samenwerking met Ingram biedt Blurb auteurs nu de mogelijkheid om in welk land en in welke taal dan ook hun boek beschikbaar te maken voor tienduizenden online en offline retailers wereldwijd. Deze dienst is vanaf eind juli beschikbaar.

Om auteurs de mogelijkheid te geven de marge op hun boeken te verhogen introduceert Blurb een nieuwe, scherp geprijsde Trade & Pocket-lijn. De beschikbare boekformaten uit deze lijn zijn 5×8, 6×9 en 8×10 paper book formats. De Trade & Pocket-lijn worden uitgevoerd in 89 g/m2 papier en is via print-on-demand (POD) vanaf eind juli beschikbaar.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK