Online marketing boost voor Rotterdamse MKB’ers

Frankwatching en MKB010>>Next, een initiatief van de gemeente Rotterdam, presenteren de MKB online business boost. Dit programma is een stimulans voor MKB-bedrijven (tot 10 werknemers) in en om de Rotterdamse winkelstraat.

Van winkeliers tot kappers. En van horecaondernemers tot sportschoolhouders. Zij kunnen hun online business-skills uitbreiden door tientallen online cursussen te volgen over social media, content en andere relevante marketingthema’s. Deze hebben een waarde van in totaal 889 euro, maar deelnemers betalen slechts 50 euro.

Mkb 010 Next Frankwatching 2 StartKlanten vinden, verleiden en verbinden gebeurt steeds vaker online. Ook hebben MKB’ers het volgens de Rotterdamse wethouder Barbara Kathmann steeds zwaarder, zeker in deze tijd, én kan online zaken doen hen helpen hun zaak draaiende te houden. Barbara: “Maar een kaasboer, kapper of caféhouder is niet ineens online marketing-expert. Met deze trainingen willen we MKB’ers stimuleren om stappen te zetten via allerlei online kanalen, om zo hun onderneming sterker en succesvoller te maken – nu en in de toekomst.”

Inschrijven voor de MKB online business boost kan tot 1 november 2020. Kijk hier voor meer informatie.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK