Onderzoekers verwachten AR markt van 162 miljard dollar

BB160819 AR marktDe Augmented en virtual reality markt is in 2020 goed voor 162 miljard dollar. De augmented reality / virtual reality (AR/VR) markt is in 2016 goed voor 5,2 miljard dollar. In 2020 is dat gegroeid naar 162 miljard dollar, aldus onderzoeksbureau IDC.Virtual reality wordt vaker gebruikt in smartphones en VR headsets. Maar ook in branches zoals onderwijs, logistiek en manufacturing. De omzet uit VR systemen kan worden gedaan met viewers, software, consulting services en systems integration services. AR gaat al in 2017 sterk groeien.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK