Onderzoek naar de markt van ‘wegwerpbekers’

Data Insights Partner publiceerde de resultaten van hun onderzoek naar de wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van wegwerpbekers.

Het onderzoek gaat in op alle mogelijke aspecten rondom deze in beweging zijnde markt. Wegwerpbekers zijn licht van gewicht en kunnen zowel warme als koude dranken bevatten, wat naar verwachting de groei van de markt voor wegwerpbekers zal bevorderen.

Wegwerpbekers

Wegwerpbekers zijn voor eenmalig gebruik en kunnen worden gerecycled. De productie is kosteneffici├źnter in vergelijking met niet-wegwerpbekers, waardoor meer leveranciers van foodservice en consumenten de voorkeur geven aan wegwerpbekers. Bovendien zijn ze volledig recyclebaar.

De wegwerpbekers zijn gemaakt van papier of plastic en schuim. Plastic wordt op grote schaal gebruikt in de verpakkingsindustrie vanwege zijn verschillende eigenschappen, zoals flexibiliteit, veelzijdigheid en taaiheid. De meest voor de hand liggende vorm van vervuiling die door de plastic verpakking wordt veroorzaakt, is het afvalplastic dat naar de stortplaatsen wordt gestuurd. Een belangrijke uitdaging voor de markt van wegwerpbekers is de groeiende bezorgdheid over de verwijdering van plastic en schuimafval.

De toenemende bezorgdheid over de verwijdering van plastic en schuim, een belangrijke uitdaging voor regeringen in verschillende regio’s, belemmert dus de vraag naar wegwerpbekers.

Date Insights Partner Logo

De samenvatting van het rapport geeft al aardig wat inzichten. Het volledige rapport vergt een flinke investering.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK