OctoBoost op Workflow Summit 2019

Een flinke delegatie van deelnemers uit de Benelux was afgelopen week aanwezig bij de Worflow Summit 2019, georganiseerd door Grafkom. Niet in de laatste plaats kwam dat door de studiereis, georganiseerd door VIGC.

Grafkom-logoGrafkom uit Zweden is een netwerk voor de grafische industrie in de Scandinavische en Baltische regio. Zij organiseren netwerkevenementen, seminars en workshops waarin drukkerijen en uitgeverijen samenkomen om kennis te delen, zaken te doen en te netwerken.

De leden komen uit alle hoeken van de industrie, van kleine familiebedrijven tot grote wereldspelers en alles daartussenin, zoals offset- en digitale drukkerijen, copyshops, interne drukkerijen, leveranciers, scholen, printmakelaars en drukwerkinkopers.

Jaarlijks organiseert Grafkom twee toonaangevende evenementen – Print Next en Workflow Summit. Beide evenementen brengen 200-250 mensen samen en bieden onderdak aan 15-30 sprekers die hun unieke kennis over printen en aanverwante bedrijven delen.

Grafkom en haar leden bereiken 99% van de drukindustrie in de Scandinavische en Baltische regio, met de evenementen en met de nieuwsbrieven in het Zweeds, Noors en Engels.

OctoBoost

Onze netwerkpartner Anna Oñate, CEO & Co-founder van OctoBoost hield een lezing over de laatste stand van zaken rondom hun software op het gebied van kunstmatige intelligentie binnen geautomatiseerde pers/printer- en vel indelingen binnen bestaande workflows.

Bekijk het overzicht van alle presentaties.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK