OctoBoost op Workflow Summit 2019

Een flinke delegatie van deelnemers uit de Benelux was afgelopen week aanwezig bij de Worflow Summit 2019, georganiseerd door Grafkom. Niet in de laatste plaats kwam dat door de studiereis, georganiseerd door VIGC.

Grafkom-logoGrafkom uit Zweden is een netwerk voor de grafische industrie in de Scandinavische en Baltische regio. Zij organiseren netwerkevenementen, seminars en workshops waarin drukkerijen en uitgeverijen samenkomen om kennis te delen, zaken te doen en te netwerken.

De leden komen uit alle hoeken van de industrie, van kleine familiebedrijven tot grote wereldspelers en alles daartussenin, zoals offset- en digitale drukkerijen, copyshops, interne drukkerijen, leveranciers, scholen, printmakelaars en drukwerkinkopers.

Jaarlijks organiseert Grafkom twee toonaangevende evenementen – Print Next en Workflow Summit. Beide evenementen brengen 200-250 mensen samen en bieden onderdak aan 15-30 sprekers die hun unieke kennis over printen en aanverwante bedrijven delen.

Grafkom en haar leden bereiken 99% van de drukindustrie in de Scandinavische en Baltische regio, met de evenementen en met de nieuwsbrieven in het Zweeds, Noors en Engels.

OctoBoost

Onze netwerkpartner Anna Oñate, CEO & Co-founder van OctoBoost hield een lezing over de laatste stand van zaken rondom hun software op het gebied van kunstmatige intelligentie binnen geautomatiseerde pers/printer- en vel indelingen binnen bestaande workflows.

Bekijk het overzicht van alle presentaties.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK