Oad kiest TMG als mediapartner

OadOad is helemaal terug en actiever dan ooit in de reisbranche en kondigt een samenwerking aan met Telegraaf Media Groep (TMG). Om zijn diverse en aantrekkelijke reisaanbod onder de aandacht van een groot en gevarieerd publiek te brengen kiest Oad voor de merken van TMG op print, online, video, mobiel en radio. Ook zal Oad in samenspraak met TMG op maat gemaakte reizen aanbieden die aansluiten bij de beleving en interesses van de verschillende doelgroepen van de TMG merken. Dit geldt ondermeer voor De Telegraaf, De Financiële Telegraaf, VROUW, Privé, Metro en de zenders binnen de Sky Radio Group (Sky Radio, Radio Veronica en Classic FM).

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK