Noor van der Wegen nieuwe CEO Artoos Group

“Big news 🚀vanaf april is het zover en start ik als CEO bij artoos group! Wat een prachtig familiebedrijf met geweldige mensen en klanten.” De quote is van Noor van der Wegen, die haar nieuwe functie als CEO bij Artoos Group aankondigt op haar LinkedIn account.

Artoos Group

De Artoos Group uit het Vlaamse Kampenhout heeft stevige grafische roots en noemt zichzelf een ‘allround communicatiepartner’. De huidige CEO is Frédéric Helderweirt. Noor van der Wegen volgt hem vanaf mei op als nieuwe CEO. Helderweirt blijft bij Artoos en neemt een nieuwe rol op zich in de Bestuursraad.

Artoos Group: “We zijn zeer blij om Noor van der Wegen te verwelkomen als onze nieuwe CEO! Noor brengt waardevolle ervaring uit o.a. de communicatiewereld met zich mee, en zal onze strategie om voor onze brede klantenportefeuille te evolueren naar een toonaangevende communicatiegroep verder vormgeven. We kijken uit naar de toekomst onder het leiderschap van Noor en zijn ervan overtuigd dat we samen verder kunnen bouwen aan het succes van Artoos Group NV.”

Foto: LinkedIn Artoos Group

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK