AH Packathon: Welke verpakking wil jij verbeteren?

Supermarktketen Albert Heijn organiseert voor de tweede keer de AH Packathon. In deze Packathon roepen ze klanten op om mee te denken over een beter, duurzamer of gebruiksvriendelijker verpakking voor één van hun producten.

Ah Packathon Welke Verpakking Wil Jij Verbeteren

Albert Heijn: “Komt er bijvoorbeeld te veel product uit, of blijft er juist te veel in achter? Gooi je soms te veel weg omdat de portie te groot is, of blijf je gewoon met te veel verpakking zitten? Dit is je kans! Deel jouw verpakkingservaring met ons en wie weet word jij door ons team van deskundige uitgenodigd als VIP op ons hoofdkantoor om de weg naar de oplossing van dichtbij mee te maken en feedback te geven op het proces.”

Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 12 april. Op vrijdag 17 mei vindt de AH Packathon plaats op het Albert Heijn hoofdkantoor in Zaandam.

Afbeelding: Albert Heijn

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK