Brunchcase: handige verpakking ‘to go’

Marleen Roelofs, studente van de HAS in Den Bosch, heeft de Brunchcase bedacht, een duurzame en handige to go-verpakking. De Brunchcase is bedoeld om onderweg met sandwiches te kunnen ontbijten of lunchen. De kartonnen verpakking is duurzamer dan plastic verpakkingen en bovendien zeer handzaam, want na het uitvouwen dient het als bord met servet, waardoor de consument  ook nog minder knoeit.
Marleen Roelofs heeft voor haar verpakkingsontwerp de Brunchcase Bunzl Food Packaging Award gewonnen. Verpakkingsleverancier Bunzl Retail & Industry en supermarktketen Jumbo overwegen de Brunchecase op de markt te brengen.
Bron: marketingonline

 

 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK