Brunchcase: handige verpakking ‘to go’

Marleen Roelofs, studente van de HAS in Den Bosch, heeft de Brunchcase bedacht, een duurzame en handige to go-verpakking. De Brunchcase is bedoeld om onderweg met sandwiches te kunnen ontbijten of lunchen. De kartonnen verpakking is duurzamer dan plastic verpakkingen en bovendien zeer handzaam, want na het uitvouwen dient het als bord met servet, waardoor de consument  ook nog minder knoeit.
Marleen Roelofs heeft voor haar verpakkingsontwerp de Brunchcase Bunzl Food Packaging Award gewonnen. Verpakkingsleverancier Bunzl Retail & Industry en supermarktketen Jumbo overwegen de Brunchecase op de markt te brengen.
Bron: marketingonline

 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK