Nieuwe EMEA baas bij Esko

Esko, hardware- en softwarespecialist voor etiketten- en verpakkingsdrukwerk, heeft Richard Roth aangesteld als nieuwe General Manager voor de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten, Afrika). Roth volgt Eddy Fadel op die, na drie jaar als General Manager EMEA, nu de functie van Global Commercial General Manager bij Esko op zich neemt.

Richard Roth heeft bijna tien jaar gewerkt bij Danaher Corporation (de moedermaatschappij van Esko) en leidde het laatst in 2017 als vicepresident onderzoek en ontwikkeling en productbeheer voor X-Rite (ook een lid van de Danaher-groep van bedrijven). In zijn nieuwe functie zal Richard Roth verantwoordelijk zijn voor het leiden van Esko’s business, support en financiën in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK