Esko en Artevelde University organiseren internationale Honours Class

Esko Honours Class 2015Voor de tweede keer organiseerde Esko en Artevelde University College Ghent een speciale internationale Honours Class met als thema flexibele verpakkingen en prepress. Dit jaar waren er 18 studenten in deze diepgaande Honours Class met deelnemers uit Europa, Canada, Finland en Slovenië. Volgens Jan De Roeck, directeur Solutions Management bij Esko, is de Class een voorbeeld van hoe serieus zijn bedrijf educatie en kennisoverdracht neemt en van de inspanningen die zij daarvoor bereid zijn te doen. Studenten die deelnemen aan de Class kregen in het Esko hoofdkwartier twee weken lang praktische en theoretische kennis voorgeschoteld door de experts van Esko. Haike Van den Bulcke, een Belgische deelneemster aan de Class, was net als de andere studenten blij met de kans om de op de Universiteit geleerde theorie te combineren met hands-on sessies met de geavanceerde Esko software. Meer info over de Honours Class vind je via deze link.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK