Nieuw wereldrecord voor de Roland 700

De ROLAND 700 van een Chinese klant bereikt één miljard afdrukken… hun vier andere R700’s zijn goed op weg naar de status van “miljonair” (partnerbijdrage)

Curve 4 Report

Hangzhou Dingzheng Packaging Materials Co Ltd. uit Zhejiang heeft onlangs de buitengewone mijlpaal van één miljard afdrukken op één van zijn vijf manroland ROLAND 700-persen overschreden.
En om deze gelegenheid te vieren toonde een G7-test aan dat de vellen die vandaag worden gedrukt net zo scherp zijn als de allereerste afdrukken.

Alle vijf de R700’s van Dingzheng hebben sinds hun installatie tussen 2014 en 2016 consequent 6 miljoen afdrukken per maand geproduceerd.

Met meer dan 70 miljoen afdrukken per jaar is elk vel even vers en scherp als het eerste, zoals blijkt uit de veeleisende internationale G7-test voor afdrukkwaliteit die met vlag en wimpel werd doorstaan.
Goed onderhoud, gestandaardiseerde bediening en efficiënt personeelsbeheer hebben allemaal bijgedragen aan het in stand houden van Dingzhengs sterke reputatie van ‘hoge kwaliteit met een hoge stabiliteit’.

“Zes miljoen vellen per maand, maand na maand. We zouden niet verbaasd moeten zijn, een uitstekende prestatie – en een waar testament voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de legendarische ROLAND 700.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK