Nieuw luxe magazine over tuinen

Luxury Gardens is een nieuw gedrukt magazine dat op 29 april 2022 geïntroduceerd werd door uitgever Frans van Grondelle, bekend van De Tuin in vier seizoenen.

Luxury Gardens

In Luxury Gardens staan de Nederlandse toptuinen centraal, maar af en toe is er ook aandacht voor buiten-landse hoogstandjes. Kunst is uiteraard een terugkerend thema. Verder ruim aandacht voor zwembaden en vijvers met bijbehorende luxe poolhouses, tuinhuizen inclusief buitenmeubilair en buitenkeukens, vuurhaarden en barbecues, bestratingsmaterialen en terrassen, tuin-verlichting, zonwering en allerlei andere luxe gadgets. Natuurlijk is er ook aandacht voor kwekerijen met exclusieve bomen en meerstammige solitairen, daarin heeft Nederland immers ook veel te bieden.

De eerste uitgave verschijnt op 29 april en is 160 pagina’s dik. Een abonnement kost € 27 voor twee uitgaven. www.luxurygardensmagazine.nl

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK