Netwerkbijeenkomst Vouwkarton Platform bij AtéCé

Op dinsdag 30 augustus 2022 organiseert Vouwkarton Platform een netwerkbijeenkomst voor haar leden bij AtéCé Graphic Products.

De gasten nemen dan eerst een kijkje op de verschillende productielocaties en het internationale distributie-
centrum van AtéCé in Uitgeest en Alkmaar. Vervolgens staat een bezoek aan het inktlaboratorium / inktmengerij, tegenover het distributiecentrum, op het programma. Daar worden presentaties gegeven door Tom Kerssens en Marcel Bos, onder andere over de nieuwe Direct Food Contact drukinkten, die in combinatie met barrièrelak volledig veilig is voor direct voedselcontact. Ook wordt er een tipje van de sluier opgelicht over een aantal specifieke oplossingen die Komori voor verpakkingsdrukkers in petto heeft.

Atece
Logo Vouwkarton Cmyk 2021

Vouwkarton Platform is een netwerk dat zich richt op de promotie van vouwkarton als veelzijdig, innovatief en duurzaam verpakkingsmateriaal. De leden van het platform verwerken en bedrukken vouwkarton tot verpakkingen, leveren of produceren het vouwkarton, machines of inkten, of zijn op een andere manier rechtstreeks betrokken bij de Nederlandstalige vouwkartonnageindustrie.

Leden en relaties van Vouwkarton Platform kunnen zich hier aanmelden. Het programma start vanaf
13.00 uur.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK