NBC in Nieuwegein blijft na brand nog zeker een jaar dicht

Dat betekent dat de Vakdag Print & Sign van onze collega’s van PRINTmatters naar het najaar verhuist. De 2022-editie vond plaats op 24 mei van dit jaar.

Nbc Brand

Alle evenementen zijn in ieder geval al geannuleerd tot 1 september 2023. NBC zegt dat zij zelf voor alternatieve locaties willen zoeken voor evenementen die het komende jaar al zijn geboekt. Directeur Justin van Hooijdonk zegt dat alles wat in ca. 30 jaar is opgebouwd in een 12 uur durende brand is verwoest.

Robbert Delfos van PRINTmatters laat weten dat de Vakdag nu gepland staat voor 3 oktober 2023.

RTV Utrecht meldt dat de zichtbare schade vanaf de buitenzijde niet groot lijkt. Van Hooijdonk zegt dat het binnen één grote puinhoop is. De brand die vorige week woensdag uitbrak vereiste 20 (blus)voertuigen uit de regio. De 400 aanwezige bezoekers werden snel in veiligheid gebracht. De brand ontstond tijdens technische werkzaamheden tussen diverse spouwmuren en op het dak.

Foto: Website NBC.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK