Grafisch Nederland vandaag in Nieuwegein

Nadat een paar weken geleden in België Sign2Com in Kortrijk voor het eerst de deuren openzette voor een grafische vakbeurs in de Benelux, is het nu de beurt aan Nederland. De bekende Vakdag Print & Sign is naast een goed gevulde beursvloer omlijst met een inspirerende seminar-programma, netwerk-
mogelijkheden en een afsluitende borrel en diner.

Vakdag 2021 Callout

De organisatie heeft geen ‘gat’ laten vallen in de jaarlijkse edities. De laatste editie was de 2020 editie in februari van dat jaar. Blokboek en printmedianieuws zullen wederom verslag doen. Hoofddoel is natuurlijk netwerken, en dat werd in alle edities volop gedaan.

Het zal even wennen zijn, geen mondkapjes, geen restricties. Maar lopen we ook zonder enige twijfels rond, gaan we handen schudden? We weten het nog niet. Als we straks de trein instappen voor de reis naar Nieuwegein worden we in ieder geval herinnerd aan de coronamaatregelen. We reizen in het openbaar vervoer nog altijd met een mondkapje op. Maar eenmaal binnen bij NBC in Nieuwegein hoeft dat niet meer. En op voorhand voelt dat toch een beetje vreemd.

Aan het einde van de dag volgt op blokboek.com een foto-impressie en op printmedianieuws.nl maakt de redactie een volledig verslag.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK