Mooie grafische samenwerking: de Vaderkalender

vaderkalenderHet ultieme cadeau voor Vaderdag (21 juni), speciaal voor vaders die moeite hebben werk en gezinsactiviteiten goed te plannen; de Vaderkalender.
De Vaderkalender is een samenwerking van studenten, papierleverancier Papyrus en Drukkerij Wihabo. Het idee is ontstaan tijdens de uitreiking van de Kalenderwedstrijd waar Wihabo (1e prijs bureaukalender) en studenten van Mediacollege in Amsterdam (winnaar Studentencategorie) in de prijzen vielen. Wihabo en papierleverancier Papyrus bieden de studenten de kans hun winnende concept te vermarkten. Eindresultaat; een kalender van 15×15 cm toont een mannenpak. Zodra je de panden openslaat, zie je een t-shirt met een afbeelding van superman. Door de pagina’s vanuit het midden open te slaan, zie je het calendarium, waarbij elke maand een pagina beslaat, plus het schoolrooster van de kinderen. Bijzonder is dat de opbrengst (de Vaderdagkalender kost 4,95 euro) volledig naar Stichting Join 4 Energy gaat, dat zich inzet voor kinderen met een stofwisselingsziekte.
Bron: shop4energy.nl


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK