Miyakoshi liquid toner digitale persen vult offset UV portfolio aan

Miayakoshi 20NX-500Miyakoshi Printing Machinery maakt al 70 jaar offsetpersen en afwerkapparatuur voor formulierendrukkers. Het levert zijn kwaliteitsproducten ook aan bedrijven zoals Kodak, Canon/Océ, Fuji Xerox en Fujifilm. Voor de label- en verpakkingsmarkt maakt het al 10 jaar smalle baan offset rotatie persen met UV droging. Deze MLP13 persen zijn volgens experts de beste in de markt, maar wel erg duur. Miyakoshi ontwierp daarom een inkjet versie die ook met UV droging werkt. In zijn programma heeft het Japanse bedrijf ook een dry-toner printer die het in samenwerking met Konica Minolta ontwierp en bouwt. Uniek in de lijn zijn liquid toner persen, een B2 formaat vellenpers en twee rotatiepersen. De vellenpers heeft een maximale snelheid van 8.000 druks/uur en zal op de Drupa 2016 ongetwijfeld de aandacht van veel drukkers trekken. Meer informatie over de productlijn van deze interessante machinebouwer vind je via deze link.

 


Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK