Mimaki toont innovatie online

Grootformaat printerfabrikant Mimaki kiest ervoor om zijn innovatiedagen nog deze keer online te houden. Het kan heel goed zijn dat dit soort evenementen op deze manier een blijvertje zijn.

Mimaki Innovation

De Mimaki Global Innovation Days zijn ontworpen om de grafische industrie te inspireren en te stimuleren. Het evenement vindt virtueel plaats van 2 tot 4 maart 2022.

Mimaki blijft zijn online evenementenprogramma’s uitbreiden om partners en klanten over de hele wereld te ondersteunen en met elkaar in contact te brengen. Met behulp van een op maat gemaakt online platform, zullen Mimaki Innovation Days deelnemers in staat zijn om live demonstraties van onze nieuwste producten bij te wonen, toegang hebben tot speciale promoties, webinars bekijken, Mimaki experts ontmoeten en chatten met hen, en deelnemen aan rondetafelgesprekken.

Doe mee aan deze unieke kans om virtueel het Mimaki hoofdkantoor te verkennen en deel te nemen aan Mimaki groepsagenda’s. Voor diegenen die op zoek zijn naar meer inzicht in de wereldwijde printindustrie.

Aanmelden kan hier.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK