Marktoverzicht MIS-omgevingen

Behoefte aan een duidelijk overzicht van de zovele MIS-systemen in de markt voor printmedia producties? printXmedia, onderdeel van BVDM, heeft de belangrijkste spelers op een rijtje gezet.

Mis Overzicht 2022 Bvdm

Het is de vierde uitgave (PDF) van het marktoverzicht. De vorige versie was nog van januari 2020 en was dus aan vernieuwing toe.

Print X Media

Binnen het overzicht worden vrijwel alle eigen-schappen getoond, tot en met de investeringen en mogelijke abonnementsvormen. Niet elke aan-bieder is volledig in het tonen van de in de lijst opgenomen eigenschappen van de software.
Maar het overzicht noemt wel vrijwel alle in Europa actieve aanbieders. Een zinvol overzicht om een start of een overstap te maken in een dynamische omgeving van MIS-aanbieders.

Bron: print.de

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK