Mariska Mooijekind kiest voor voortzetting van haar loopbaan in evenementen branche

De dynamiek van Mariska Mooijekind is niemand in de branche ontgaan. Als communicatie medewerker bij het KVGO heeft zij binnen het team een daadwerkelijke omslag weten te maken in het imago van de organisatie. Toch ligt haar echte liefde meer in de dynamiek van de evenementen branche.

Mariska
Mariska Mooijekand temidden van KVGO voorzitter Dick Naafs (links) en directeur Brecht Grieten

Mariska Mooijekind kwam een jaar geleden in dienst bij het KVGO en werd al snel het ‘boegbeeld’ van alles wat met externe communicatie te maken had. Zo kreeg het gehele team van het KVGO een training op het gebied van het gebruik van social media. Mede daardoor werden de activiteiten van de brancheorganisatie veel beter zichtbaar en kon daarmee ook groei worden gerealiseerd.

Vanuit onze redactie danken we Mariska Mooijekind voor de fijne samenwerking met onze beide titels Blokboek en Printmedianieuws. We wensen haar uiteraard veel succes in het vervolg van haar loopbaan.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK