Magazijn van drukwerk groeit

BB151028 logistiek hexspoorOp het Boxtelse verzendhuis van Hexspoor gaat de vlag uit. De mijlpaal van 10.000 palletplaatsen in combinatie met 5.000m2 legbordstellingen wordt deze week bereikt.

Door de stabiele groei de laatste jaren is het bedrijf volop in ontwikkeling. Door een recente koppeling met het Xgram systeem van Systeemhuis Compri kunnen nu ook de drukkerijen eenvoudig aanhaken bij de logistieke mogelijkheden van Hexspoor.

Steeds meer drukkerijen kiezen voor een full service approach en daarmee het volledig ontzorgen van hun klanten. Vaak is ook opslag en distributie hier een onderdeel van. Daarbij wordt de overweging gemaakt om dit zelf te doen of om dit uit te besteden bij een specialist.

Ook bij outsourcing naar Hexspoor, kunnen de (afroep)orders voor eindklanten door de drukkerij regulier in de Xgram bestelomgeving worden geplaatst. Vervolgens wordt door de Xgram koppeling de order volledig automatisch ingeladen in het systeem van Hexspoor. Voorraden en verzendstatussen incl track&trace gegevens kunnen vervolgens weer teruggekoppeld worden naar het Xgram systeem van de drukkerij.

 

 

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK