Adverteren? Bel ons +31620709846 sales@blokboek.com

Lokaal profiel van Sign Masters

Op de lokale nieuwspagina “In de buurt, Bergen op Zoom”, is enkele dagen geleden een leuk artikel gepubliceerd over het Bergse bedrijf Sign Masters. Zo krijgen lezers een kijkje achter de deuren van een lokaal signbedrijf.


sign blokboekHoe divers dat werk kan zijn, legt ondernemer Michel Dietvorst uit: “Logo’s plaatsen op de ramen van Emma’s IJssalon, auto’s beplakken met zonweringsfolie, maar zelfs de belettering van een heel vliegtuig voor de Vrienden Loterij!” Sinds 2001 heeft hij zijn eigen signbedrijf, en doet hij diverse projecten in binnen- en buitenland. Michel weet ook nog wel een trend te benoemen in het beplakken van auto’s: “Tegenwoordig zijn er zoveel goede technieken. Zo kun je een auto met een transparante folie beplakken. Haal je dat er na tien jaar vanaf, dan is je auto nog als nieuw! Wat nu ook heel populair is, zijn de zonwerende folies. Gezinnen die met kids in de auto naar Frankrijk rijden, nemen in plaats van die schermpjes zonwerende folies op de ramen. De zon wordt echt gereduceerd en het is veilig.”

Bron & beeld: Indebuurt.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK