Liefdesbrieven over papier

Bij Sabel Communicatie gingen er liefdesbrieven de ronde. Over papier welteverstaan. Viona vroeg aan haar collega Johannes of haar liefde voor papier nog van deze tijd is. Lees mee met de grappige briefwisseling.

Sabel2

Viona: Lieve Johannes, wees alsjeblieft eerlijk: zijn dit de gevoelens van een ouderwetse, vastgeroeste papierromanticus? Moet ik mijn professionele bakens verzetten? Of heeft print nog altijd de toekomst? (..) In deze nieuwe anderhalvemetersamenleving is het papieren magazine de knuffel van je werkgever, de omhelzing van het bedrijf waar je al jaren je spullen koopt, de handdruk van een vakgenoot.

Sabel

Johannes: Je geest wordt niet gegijzeld door nostalgische sentimenten. De toekomst van het papieren magazine is minstens zo mooi als zijn verleden. (..) Het is menselijk, het is dichtbij, het is intiem. Dat is niet het theoretische gezever van een communicatiespecialist, het is wat we terugkrijgen van lezers, via kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeken.

Bron: website en Instagram Sabel Communicatie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK