Lange mailing Screen

lange mailng klScreen Europe heeft zijn relaties uitgenodigd een bezoek te brengen aan hun stand op Label Expo. Het werd een opvallende gepersonaliseerde mailing van 2,4 meter lang. Jubels maakte het ontwerp voor deze bijzondere mailing die voorzien is van een uniek online aanmeldsysteem.

Naast dat Screen graag zijn relaties op de Label Expo in Brussel van 29 september tot 2 oktober wil ontvangen, laat het bedrijf ook zien waartoe de getoonde digitale labelpers in staat is. Met name de enorme kleurruimte en vele grijstinten zijn bijzonder te noemen.

Op stand 9B30, toont Screen het nieuwste model van zijn Truepress Jet L350UV inkjet labelpers die met zijn innovatieve mogelijkheden topkwaliteit afdrukken combineert met productiviteit en flexibiliteit. Sinds de introductie van de Truepress Jet L350UV twee jaar geleden heeft Screen constant verbeteringen aangebracht aan deze labelpers die met zijn nieuwe kleuromvang ‘vivid colours’ print op een breed gamma aan materialen. Met 50 meter per minuut print de Truepress Jet baanbreedte tot 350 mm.

Geen uitnodiging van Screen gekregen en wel graag naar de Label Expo om deze machine te zien? Vraag de unieke 2,4 meter lange uitnodiging aan bij Wim Koning van Screen: Wim.Koning@screeneurope.com

 

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK