Landa start 2020 met 2 installaties

Landa maakte via haar social-mediakanalen bekend dat momenteel twee gelijktijdige installaties plaatsvinden in Mexico en Frankrijk.

Grupo Gondi

In Frankrijk is bij Groupe Prenant de installatie zojuist afgerond en zullen de trainingen en productie vanaf volgende week starten. In Mexico vindt de installatie plaats bij Grupo Gondi en zal inclusief trainingen eind deze maand worden afgerond.

De geruchten over de eerste Landa in ons land blijven aanhouden. Naar verwachting zal de eerste machine ‘ergens’ in het noorden van ons land terechtkomen.

Groupe Prenant

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK