Landa start 2020 met 2 installaties

Landa maakte via haar social-mediakanalen bekend dat momenteel twee gelijktijdige installaties plaatsvinden in Mexico en Frankrijk.

Grupo Gondi

In Frankrijk is bij Groupe Prenant de installatie zojuist afgerond en zullen de trainingen en productie vanaf volgende week starten. In Mexico vindt de installatie plaats bij Grupo Gondi en zal inclusief trainingen eind deze maand worden afgerond.

De geruchten over de eerste Landa in ons land blijven aanhouden. Naar verwachting zal de eerste machine ‘ergens’ in het noorden van ons land terechtkomen.

Groupe Prenant

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK