KVGO schrijft alarmerende brief naar EZ minister Adriaansens over pijngrens energieprijzen

Het KVGO publiceerde deze week het bericht met de titel ‘Wij staan in de kou’. Daarbij refererend naar de voor velen gevoelde pijngrens rondom de huidige energieprijzen.

Voorzitter Dick Naafs stelde samen met directeur Brecht Grieten een uitgebreide bijlage op, waarin zij de impact van een ongelijk speelveld voor de printmediabranche toelichtten. In de brief die zij opstelden wordt de minister uitgenodigd om binnen de branche zelf te komen bekijken hoe nijpend de situatie voor veel van de MKB bedrijven momenteel is.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK