KURZ ‘vakbeurs’ van maar liefst 4 maanden

Als je geen hoge huur hoeft te betalen voor standruimte tijdens een vakbeurs, ben je ook niet gebonden aan een vaste periode waarin je als fabrikant je innovaties kunt tonen. KURZ kiest ervoor om de deuren vier maanden lang open te zetten.

Kurz Event

Van 20 juni 2022 tot 28 oktober 2022 zijn geïnteresseerden welkom in het hoofdkantoor van het bedrijf in Fürth. Het thema is: ‘Engineering the Future of Embellishment’. De ‘beursvloer’ omvat 400 vierkante meter en zal daarmee naar alle waarschijnlijkheid de ‘gewone’ showroom omvatten. Kurz richt zich op innovatieve oplossingen voor drukwerkveredeling in de label- en verpakkingssector.

Inschrijven is wel noodzakelijk. Via de website kunnen data worden gekozen, alsmede de invoer van bedrijfs-
gegevens. Een mooie kans om de geïnteresseerden gedurende die periode in kaart te brengen. KURZ zal na inschrijving een digitaal platform aanbieden, waarop de tentoongestelde machines en producten kunnen worden bekeken – een extra service voor iedereen die tijdens de beursperiode niet persoonlijk naar Fürth kan komen.

Bron: LinkedIn bericht Kurz.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK