Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign maken datum 2017 bekend

img_0470Uit het persbericht:

Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign vinden in 2017 plaats op 14, 15 en 16 maart in Evenementenhal Gorinchem. Op deze tweejaarlijkse vakbeurs presenteren en demonstreren twee creatieve branches de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties.

 

Grafische industrie

De grafische industrie behoort tot de grotere branches binnen het midden- en kleinbedrijf. De ondernemingen in de branche houden zich bezig met het bewerken en vermenigvuldigen van informatie. Drukwerk is daarbij een belangrijk product. De grafische industrie kent specifieke deelsectoren, zoals grafimedia, grafische voorbereidingsbedrijven en grafische afwerkingsbedrijven. Deze verschillende bedrijven zijn allemaal terug te vinden op de Grafische Vakbeurs.

 

Sign branche

Eén van de bindende factoren tussen de grafische branche en de sign branche is groot formaat printing. Hier zal dan ook volop aandacht voor zijn tijdens de beurs. In de sign branche draait het om lange termijn en het levert vaak een bijdrage aan de uitstraling en de boodschap die bedrijven naar buiten communiceren. Zowel binnen als buiten reclame vallen onder de sign branche. Tijdens Vakbeurs Sign is de markt breed vertegenwoordigd.

 

Kennisprogramma

Ook tijdens komende editie wordt een uitgebreid kennisprogramma toegevoegd aan de beurs. Denk hierbij aan lezingen, workshops en demonstraties die inspelen op actuele onderwerpen, trends en innovaties in de markt. Technische vaardigheden zijn in de markt niet meer voldoende. Het kennisprogramma speelt hier op in door aandacht te hebben voor het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden, kennis van verkoop en het versterken van de marktpositie van deelnemers. Exposanten kunnen hier ook een bijdrage aan leveren.

 

Must-see route

Met een themaplein en een speciale must-see route, waarbij de nieuwste ontwikkelingen in de branche aan bod komen, geven Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign de uitgelezen gelegenheid om de positie van exposanten binnen de branche te versterken. Zo hebben beide vakbeurzen oog voor de toekomst en dat is noodzakelijk, want de branches veranderen snel en in de toekomst is meer nodig dan enkel het leveren van een mooi product.

 

Openingstijden en aanmelden

Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign vinden plaats op 14, 15 en 16 maart 2017 in Evenementenhal Gorinchem. Beide beurzen zijn op deze dagen geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Meer informatie of online een stand boeken: www.evenementenhal.nl/grafisch of www.evenementenhal.nl/sign.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK