Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign staan op punt van beginnen

Over minder dan twee weken opent Evenementenhal Gorinchem haar deuren voor Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Deze tweejaarlijkse beurscombinatie vormt in Nederland het enige moment dat de gehele grafische en signindustrie bij elkaar komt. Voor deze editie (14, 15 en 16 maart) is flink geïnvesteerd in kwaliteit: een adviescommissie met experts is nauw betrokken bij de beurs, het kennisprogramma is uitgebreid en er is meer aandacht voor interactie en innovatie door de introductie van een Must-See route.

In samenwerking met Print Pakt biedt de beursorganisatie een kwalitatief kennisprogramma aan, waarbij de nieuwste ontwikkelingen in de branche aan bod komen. Prominente namen uit de grafische en sign industrie verlenen hun medewerking aan dit kennisprogramma, zoals VIGC, GLU, VKGO, Papier & Karton en OCI. Thema’s die door hen worden behandeld zijn onder meer: ‘online print als extra verkoopkanaal’, ‘social media, een verdienmodel?’, ‘designing backwards’, ‘printing beyond paper’ en ‘krachtig trio: print, website en digitale publicaties’. De kennissessies zijn gratis bij te wonen.

Must-See route met innovaties

Bezoekers van Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign komen tientallen innovaties tegen op de Must-See route, waaronder lockers, een car-lift voor wrapping, de nieuwste print- en 3D-technologieën, zoals de 3D Sublimatie Oven. “Vanuit de markt is de vraag naar een vakbeurs waar innovaties en demonstraties de creativiteit van de markt tot de verbeelding laten spreken. Daar spelen wij perfect op in“, zegt Debbie de Bruijn namens Evenementenhal.

Plein met carwrapping

Midden op het netwerkplein worden, in samenwerking met wrapjeauto.nl en JABE reclame carwrap, workshops georganiseerd. Hier kunnen bezoekers zich laten informeren over de mogelijkheden van carwrappen en krijgen zij de mogelijkheid om het zelf te proberen. Deze organisatie wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Spandex, Vink Kunststoffen, Cannabis en ISCA Tools.

De Kalenderwedstrijd: Gorinchem publieksprijs

De Kalenderwedstrijd voor wandkalenders, bureaukalenders en agenda’s is een begrip in grafisch Nederland en België. Dit jaar vindt de 35ste editie van dit unieke evenement plaats. Uit het totaalaanbod van inzendingen voor de Kalenderwedstrijd 2017 is een expositie van 24 wand- en bureaukalenders plus agenda’s samengesteld, die op stand E.101 tijdens de beurs worden tentoongesteld. Beursbezoekers mogen hun stem uitbrengen op hun favoriete kalender of agenda voor de “Gorinchem publieksprijs.”

Gratis entree na registratie

Belangstellenden die Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign willen bezoeken, kunnen hun gratis e-ticket(s) registreren via www.evenementenhal.nl/grafischsign-go. Het driedaagse evenement vindt plaats op 14, 15 en 16 maart 2017 in Evenementenhal Gorinchem. Beide beurzen zijn op deze dagen geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/grafisch of www.evenementenhal.nl/sign

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK