Kodak publiceert duurzaamheidsrapport

Ook bij Kodak staat het vormgeven van een duurzame toekomst voor het bedrijf, haar klanten en de planeet hoog op de bedrijfsagenda. Dit wordt bevestigd door de publicatie van het duurzaamheidsrapport 2023 van het bedrijf, getiteld ‘One World, One Kodak’. 

Kodak Sustainability Report 2023 Cover600x800

Het 40 pagina’s tellende rapport schetst de voortgang van Kodak op het gebied van zijn duurzaamheidsinitiatieven, met name op het gebied van het verminderen van afval en het verhogen van de energie-efficiëntie, het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen (BKG) en andere uitstoot, het besparen van water en het verbeteren van de betrokkenheid van medewerkers en de gemeenschap. 

“Ons duurzaamheidsrapport voor 2023 laat zien dat we bij Kodak onze inspanningen blijven opvoeren om verantwoordelijke beheerders te zijn van het milieu dat we nalaten aan de volgende generatie,” aldus Jim Continenza, Executive Chairman en Chief Executive Officer van Kodak. “Naarmate we de toekomst ingaan, zullen we ons blijven concentreren op duurzaamheid door te investeren in technologieën en processen die onze ecologische voetafdruk verkleinen en onze klanten helpen die van hen te verkleinen.”

Het volledige duurzaamheidsrapport 2023 van Kodak, ‘One World, One Kodak’, kan worden gedownload op www.kodak.com/go/sustainability .

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK